shiatsu massage

Shiatsu is een drukpuntmassage, die gebaseerd is op aanraking van en druk op punten en meridianen (energiebanen) van het lichaam. Als enig instrument gebruikt de masseur hiervoor zijn eigen lichaam: vooral handen en duimen, maar ook ellebogen, knieën en voeten kunnen gebruikt worden. Meestal wordt hiermee ook een reeks stretchings van verschillende delen van het lichaam gecombineerd.


Daarom heeft men na een shiatsu sessie vaak het gevoel "dat alles weer op zijn plaats is komen te zitten" of "dat er weer ruimte in het lichaam is" (m.a.w. een verhoogd lichaamsbewustzijn)


Shiatsu werkt simpelweg door de natuurlijke stroming van levensenergie in het lichaam te stimuleren en in balans te brengen. Een evenwichtige stroom van lichaamsenergie zorgt voor het welzijn en de balans tussen lichaam, geest en ziel.


Iedereen kan een shiatsu behandeling krijgen. Vermeld wel eventuele letsels of ongemakken, zodat daar rekening mee kan gehouden worden.


Bij shiatsu kan men door de kleren heen werken, sommige mensen prefereren shiatsu op de blote huid. Ik laat de keuze aan jou over.

Je eerste shiatsu massage duurt ca. 90 minuten.
Daaropvolgende massages duren ongeveer een uur.
Een reeks van een aantal sessies wordt aangeraden.

( voor mannen )

tao tantra massage


( voor mannen & vrouwen ) relaxatie massage

hotstone massage

reiki

holistic pulsing

shiatsu massage

nietsandersdanZIJN

Thierry Van Den Bussche

Sint-Rochuslaan 75 - 8500 Kortrijk

t: 0496/ 93 80 62 - @: thierry@nietsandersdanzijn.be

skype: nietsandersdanzijn - whatsapp: 0496 93 80 62